• info@whitestrips-nederland.nl
  • Gevestigd in Breda
Marianne
Marianne
Breda
Read More
Wauw, ik ben verbluft door het resultaat!! Na jarenlang roken en koffie drinken, waren mijn tanden erg verkleurd en daarom durfde ik niet meer te glimlachen bij vreemden. Een vriendin raadde mij daarom de Crest WhiteStrips aan en na 4 dagen kreeg ik al toffe complimenten van collega's en vrienden over mijn glimlach.
Josefine
Josefine
Zevenbergen
Read More
Super blij met het verschil! Ik heb de halve kuur Professional Effects afgelopen maand uitgeprobeerd en ik heb mezelf nog nooit zo zelfverzekerd gevoeld. Mijn moeder en 2 klasgenoten zijn inmiddels ook al verkocht aan de strips haha. De volgende keer bestel ik gelijk een hele kuur!
Sarah D.
Sarah D.
Tilburg
Read More
Het enige jammere vind ik dat ik deze whitestrips niet eerder heb ontdekt! Had me namelijk veel geld bespaard bij de tandarts de afgelopen 5 jaar hehe. En het effect is ook nog eens beter en blijft langer zitten (ondanks mijn ongezonde levensstijl). Mijn favorieten zijn de Supreme en Professional Effects.
Lucas
Lucas
Leiden
Read More
Het effect is verbazingwekkend goed. Alleen niet langer dan een halfuur op je tanden laten zitten als je net als ik gevoelige tanden hebt, want dan heb je de dag erna erg gevoelige tanden!
Lisa J.
Lisa J.
Veghel
Read More
Voor €25 verwachtte ik geen stralend witte tanden, maar niets is minder waar! Ik heb nu 8 strips gebruikt en mijn tanden geven licht in het donker zoveel tinten witter zijn ze geworden. Ook op school en op mijn werk vraagt iedereen hoe mijn tanden ineens zo wit komen, maar ik heb mijn geheimpje nog niet verklapt (:
Previous
Next
  • Gratis verzending
  • 1 - 2 dagen levertijd
  • Crest 3D Whitestrips uit de VS
  • info@whitestrips-nederland.nl
  • Hoofdkantoor in Breda