• info@whitestrips-nederland.nl
  • Gevestigd in Breda

Het resultaat van onze Crest Whitestrips wordt meestal 1 tot 1,5 jaar behouden. Het effect is nooit blijvend en met de tijd zullen uw tanden weer langzaam verkleuren. Hoe lang dit duurt heeft te maken met uw levensstijl (drinken koffie, wijn en roken van tabak).

Uit onderzoek is gebleken dat Crest Whitestrips veilig zijn op tandglazuur en niet schadelijk zijn voor uw tanden. Onze Crest Whitestrips bevatten hetzelfde glazuur- veilige bleek ingrediënt als de professionele (en duurdere) producten die tandartsen gebruiken voor het bleken van tanden. 

Crest Whitestrips zijn flexibele, dunne en doorzichtige strips bekleed met een bleekgel dat peroxide bevat. Het bleekgel zorgt ervoor dat uw tanden witter worden. Elke verpakking bevat 2 strips: 1 voor de rij tanden boven en 1 voor de rij tanden onder. Door onze nieuwe formule plakken de strips goed vast aan uw tanden en verschuiven deze niet. Hierdoor kunt u tijdens gebruik gewoon doorgaan met uw dagelijkse bezigheden.  

Open de verpakking en verwijder de strips. Druk de strips voorzichtig aan op de tanden. Vouw de rest van de strips achter de tanden om de strips juist op hun plaats te houden. Laat de strips 30 tot 45 minuten op de tanden zitten, daarna verwijderen en weggooien. Vergeet niet om na het verwijderen van de strips goed uw tanden te poetsen met water en tandpasta, zodat er geen bleekresten overblijven. 

Dat is verschillend per persoon en per type strip, maar bij de meeste gebruikers is er na 2 dagen al een zichtbaar verschil en na 5 dagen stralende witte tanden. 

Ongeveer de helft van de gebruikers ervaart een lichte mate van tandgevoeligheid of tandvleesirritatie tijdens of na het gebruik van de Crest Whitestrips. Dit gevoel is slechts tijdelijk (vaak 1 dag) en is geen reden om zorgen over te maken. Bij tanden bleken met hoge concentraties peroxide, zoals dat meestal bij tandartsen of klinieken gebeurt, kunnen patiënten veel tandgevoeligheid ervaren dat een paar dagen kan aanhouden. Thuisbleek producten zoals de Crest Whitestrips zijn vriendelijker voor uw tanden, omdat deze een lagere dosis peroxide bevatten. Echter het vergt een langere behandelperiode om het gewenste resultaat te bereiken. Onlangs heeft de consumentenbond uitgebracht dat thuis bleken beter is dan bij een tandarts of kliniek, omdat u volledig zelf de behandeling kan doseren.

Ja, na het gebruik van de strips kan voorzichtig gepoetst worden. Wanneer u de strips eraf trekt, kunt u het beste uw mond eerst een paar keer goed met water spoelen en vervolgens poetsen met tandenpasta om zo de bleekresten te verwijderen.

Verzending

Wij versturen alle bestellingen in kleine pakketjes die door de brievenbus passen. Bij Via de mail sturen we u de Track & Trace code en houden we u op de hoogte van de status van uw bestelling. Alle pakketjes worden bezorgd door PostNL. Voor klanten in Nederland geldt altijd gratis verzending. Bestel je in Nederland voor 23:59 uur? Dan word je bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd, in uitzondering van weekenden en feestdagen. Voor klanten uit België bedragen de verzendkosten €1,95 en is de levertijd 2 tot 5 werkdagen.

Betaling

Klanten kunnen betalen met de volgende betaalmogelijkheden: iDEAL, Paypal, Mastercard, Visa, Bancontact, KBC & CBC en Sofort Banking.

Retourneren

U kunt uw geld terug ontvangen indien u last ervaart van de strips en de kuur niet wilt afmaken. Ook als u het idee heeft dat uw tanden niet witter worden, kunt u uw resterende strips terugsturen voor een geld teruggave.
100% geld teruggave uitsluitend bij de volgende retouren:
• Pro effects hele kuur – 17 of meer strips retour
• Pro effects halve kuur – 8 of meer strips retour

Indien u minder strips overhoudt kunt u deze ook terugsturen. U ontvangt de waarde van het aantal teruggestuurde strips terug. Het retourbedrag verschilt per variant en per kuursoort. Voor het berekenen van uw retour bedrag kunt u uitgaan van de volgende rekensom: Retourbedrag= aankoopbedrag / aantal ontvangen strips X aantal strips retour.

Wilt u gebruik maken van deze retour regeling, volg dan de volgende stappen:
1. Neem contact op met ons door te emailen naar info@whitestrips-nederland.nl Vermeld in deze email dat u graag strips wilt retourneren. Vermeld ook in deze email uw volledige naam, uw bestelkenmerk, datum van ontvangst, de soort strips en het aantal dat u wilt retourneren.
2. U krijgt een email terug met het adres waarnaar de strips teruggestuurd kunnen worden en het bedrag dat u terug kunt ontvangen voor de strips. Stuur de strips op. (zorg ervoor dat de strips in een stevige envelop worden verstuurd en het adres duidelijk is vermeld. Wij zijn niet aansprakelijk voor verloren retouren.)
3. Het retourbedrag ontvangt u binnen enkele dagen op uw rekening.

Retourvoorwaarden:
– Kosten voor het terugsturen komen op eigen rekening.
– Teruggestuurde strips dienen ongeopend, schoon en in goede conditie bij ons aan te komen.
– Strips kunnen alleen binnen 20 dagen na ontvangst retour gestuurd worden.
Voor meer informatie over retouren kunt u ons contact met ons opnemen.

  • Gratis verzending
  • 1 - 2 dagen levertijd
  • Crest 3D Whitestrips uit de VS
  • info@whitestrips-nederland.nl
  • Hoofdkantoor in Breda